Hlavní obsah
Článek

Účast Kate Moss (50) v roli modelky na ikonické přehlídce Victoria’s Secret, která se znovu konala po dlouhých šesti letech, byla dost možná největším překvapením celé show. A že jich během úterního večera nebylo málo! Navzdory veškerým úspěchům britské topmodelky jí totiž právě zkušenost s nejikoničtější přehlídkou spodního prádla až dosud chyběla.

Přestože mnozí možná očekávali, že na přehlídce spatří spíš její neméně slavnou krajanku Naomi Campbell, která kdysi patřila mezi andílky této značky, byla to právě Kate, kdo se k úžasu diváků vynořil z útrob přehlídkového zákulisí v černém spodním prádle doplněném o krajkovou noční košilku se vzorem růží sladěnou s župánkem. Nechyběla ani andělská křídla z černých per.

Kate se přitom vydala na přehlídkové molo po dvou letech. Naposledy jsme ji mohli spatřit na módní show Bottega Veneta v roce 2022. Moss prý k účasti na opětovně konané VS přehlídce přesvědčila bývalá šéfredaktorka Vogue Paris Emmanuelle Alt (57), která byla přizvána, aby letošní show stylizovala. V jejích rukou se prý Kate cítila bezpečně, a proto na její pozvání kývla.

O poznání méně látky na sobě předvedla její dvaadvacetiletá dcera Lila, která se po vzoru maminky vydala stejným směrem a v modelingovém průmyslu rovněž slaví nemalé úspěchy. Podoba je zde přitom patrná na první pohled. Jak to oběma blondýnkám slušelo, se můžete podívat ve fotogalerii…

5
fotek
Související témata:
Victoria's Secret Fashion Show

Další články

Načítám