Hlavní obsah
Článek

Anglická topmodelka Kate Moss (50) patřila mezi největší slavné pohodářky, co se plážových radovánek týče. Spodní díl bikin často doplnila pouze o cigaretu či sklenku vína v ruce. Tomu už je ale zřejmě konec. Kate momentálně tráví dovolenou na ostrově Formentera se svou půvabnou dcerou Lilou Grace a volí raději jednodílné plavkové variace.

Kate, která proslula jako představitelka módního trendu heroin chic, vzala na dovolenou nejen svou jednadvacetiletou dceru, kterou má s bývalým partnerem Jeffersonem Hackem, s nímž randila začátkem nového milénia, ale i jejího přítele Yoniho Helbitze (23). S tím Lila tvoří pár zhruba rok. To ovšem není všechno, trojici totiž doplnila také modelčina kamarádka zpěvačka Rita Ora.

Kate, která letos ve velkém oslavila padesátku, a Rita dosud trávily dovolenou ve Španělsku, ale každá na jiném místě. Zpěvačka hitu Hot Right Now se z jachty, na které se plavila spolu s manželem Taikou Waititim, herečkou Jodie Turner-Smith a dalšími přáteli podél pobřeží Ibizy, přesunula právě na Formenteru, kde si dala dostaveníčko se svou další slavnou kamarádkou Kate. Zda se společně vydají i do víru tamního nočního života, se zřejmě díky všudypřítomným fotografům brzy dozvíme…

Další články

Načítám