Hlavní obsah
Článek

Princezna Kate (42) se opět objevila na veřejnosti a tentokrát při velmi smutné příležitosti. Spolu s princem Williamem (42) jeli navštívit příbuzné holčiček, které byly v červenci zavražděny během útoku nožem v anglickém Southportu.

Princezna se po konci chemoterapie na veřejnosti ukázala zatím jen dvakrát. Poprvé, když se na hradě Windsor setkala s mladičkou fotografkou bojující s rakovinou, a teď, když s manželem jeli utěšit rodiče dívek, které přišly o život během taneční hodiny. Setkali se s rodinami Bebe King (†6), Elsie Dot Stancombe (†7) a Alice Dasilva Aguiar (†9) a také s učitelkou tance Leanne Lucas (35), která byla vážně zraněna. Setkali se pak i se záchranáři, které nazvali skutečnými hrdiny a profesionály.

Dle zpráv deníku Daily Mail byl princův příjezd ohlášen už delší dobu, Kate se k němu ale nakonec připojila, protože chtěla vyjádřit svou podporu rodinám a empatii k místní komunitě. Na místě bylo ovšem z úcty k rodinám obětí jen minimum novinářů, a dokonce celá návštěva byla veřejně ohlášena až poté, co skončila. Přesto ale ze setkání existuje pár zveřejněných fotografií a lidé mají radost z toho, že Kate opět vypadá v dobré kondici.

V komentářích pod článkem v Daily Mailu samozřejmě vyjadřovali lítost z hrůzného činu, který byl spáchán, a kondolují rodinám, neskrývají ale právě i nadšení z toho, že se princezně daří dobře. „Nejlepší zpráva dne. Princezna z Walesu vypadá krásně a zdravě. Přejeme této krásné rodině hodně štěstí a dlouhý život.“ Nebo: „Rád vidím prince a princeznu z Walesu, jsem si jistý, že zdravotnický personál jejich návštěvu ocenil. Také je úžasné vidět, jak Catherine vypadá dobře.“ Či: „Kate vypadá báječně! Přeji jí hodně zdraví do dalších let,“ píšou lidé.

6
fotek

Další články

Načítám