Hlavní obsah
Článek

Karolína Plíšková (32) sice vypadla v prvním kole Wimbledonu, což pro ni muselo být velké zklamání, i po předčasném konci na svém oblíbeném turnaji si ale umí udělat radost a dopřát si tolik potřebný relax.

Plíšková se nechala zvěčnit v plavkách, podobný „oraz“ si ale v této době dopřává jen sporadicky, protože je tenisová sezona v plném proudu a Plíšková je pořád v tréninkovém a zápasovém kole.

„Chvilka volna,“ napsala Plíšková na sociální síti u snímku, který ihned okomentoval její manžel Michal Hrdlička. „Sexy bomba na pláži,“ pochválil svou milou. „Jsi úplná bomba, moc sluší,“ doplnil Michal, Karolínin fanoušek. „Kočka, Karolínko, krásné bříško,“ stálo v další pochvale. „Přírodní holka, to už se nevidí,“ musel ji potěšit jeden z komentujících.

Finalistka Wimbledonu z roku 2021 má letos na grandslamových turnajích smůlu, v prvním kole vypadla i na French Open. Určitě tak udělá všechno pro to, aby se jí dařilo v New Yorku na US Open. Turnaj začíná koncem srpna a do té doby má hodně času, aby pořádně vyladila svou formu. Pokud jde o formu v plavkách, tu má ale náramnou!

Další články

Načítám