Hlavní obsah
Článek

V den svatby Charlotte Štikové (28) to Agáta Hanychová (39) nevydržela a při svém živém vysílání si krátce, ale úderně do nevěsty rýpla. Tedy konkrétně do jejích vlasů. To vyvolalo vášnivou reakci Moniky Binias (52), která svou dceru začala bránit jako lvice.

„Agáto, ty projetá… mušličko! Ty si zameť, při třetí svatbě, sama před sebou a nekomentuj vůbec ničí svatbu, ty seš ta poslední,“ zuřila Binias.

U Agáty je nyní ale velmi veselo, kvůli potyčce u jejího domu, která se stala v pondělí večer. Po 19. hodině přivezl Jaromír Soukup (55) Agátě dceru Rozárku, kterou mají ve střídavé péči. Předání malé holčičky neproběhlo v klidu. Došlo k fyzické potyčce mezi Soukupem a Agátiným současným manželem Mirkem Dopitou. Celý incident bude mít jistě právní dohru.

Monika Binias nyní celý tento skandál okomentovala velmi peprnými slovy. „Karma je zdarma, ale někdy jí to trvá. Ale co se týče Agáty Hanychové, tak byla opravdu snad nejrychlejší na světě. Agáto, nejlepší je, že když máš v živáku tak hnusný vlasy, že vedle tebe je Charlotte na svatbě měla jako Marilyn Monroe. Vy, když se tam servete jako dobytek, jako nějaký cigáni na pavlači, tak ty budeš někoho poučovat. Dobře ti tak, fakt ti to upřímně přeji. Já málokomu něco blbýho přeji, ale tobě ano,“ rýpla si Binias do Hanychové.

Další články

Načítám