Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejočekávanějších zápasů roku, odveta mezi Karlosem „Terminátorem“ Vémolou a Samuelem „Pirátem“ Krištofičem, ke které mělo dojít začátkem listopadu, se ruší. Zprávu oznámil Oktagon na sociálních sítích, důvodem je Pirátovo zranění.

Místo očekávané odvety přišlo zklamání. „Kvůli vážnému zranění nebude odveta mezi Vémolou a Pirátem v Bratislavě možná,“ informovala organizace na svém instagramu. O jaké zranění se jedná, zatím není známo, Oktagon ani samotný bijec nezveřejnili větší podrobnosti.

„Asi jste zaregistrovali dnešní, pro mě dost špatný zprávy, že po několikaměsíční přípravě zápas s Pirátem nebude. Co k tomu říct… je to sport, zranění se prostě může stát, i přes to, že mně to bylo v minulosti vytýkáno, když jsem se zranil. Soupeři můžu popřát maximálně tak brzké uzdravení, náš zápas už bohužel nedopadne,“ vyjádřil se Karlos Vémola (39).

„Co to pro mě znamená? Fakt nevím, je to pro mě nová informace, nevím, jestli pro mě má nebo nemá Oktagon nějakou možnost, vůbec nevím, co to pro mě znamená. Nechte mě to přes noc rozležet v hlavě, co teď bude s Terminátorem dál,“ dodal zápasník. Jeho jméno však na fight card nadcházejícího turnaje Oktagon 63, který se uskuteční již 9. 11. v Bratislavě, pravděpodobně zůstane. O jeho náhradním soupeři již začínají fanoušci spekulovat.

Vémola a Pirát (35) se v kleci naposledy střetli na závěr roku 2023. Pirát tehdy otočil svou pozici outsidera, když v prvním kole poslal soupeře tvrdým knokautem k zemi. Tento scénář tehdy šokoval zaplněnou O2 arenu.

Další články

Načítám