Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že britský král Karel III. (75) se po zahájení léčby rakoviny naplno vrátil ke svým pracovním povinnostem. K těm patří i účast na různých společenských událostech. Jednu takovou – zahradní party plnou britských televizních hvězd – hostil Buckinghamský palác ve středu.

Král dorazil po boku královny Camilly (76) a v dobrém rozpoložení se zdravil s hosty. Mezi nimi byla například modelka Rosie Huntington-Whiteley (37) či oblíbená moderátorka Maya Jama, jež je spjata s tamní reality show Love Island. To také králi řekla.

Ještě předtím připomněla jejich setkání v roce 2019, kde se krále dotkla, což se nesluší. Slíbila, že tentokrát to neudělá. „Velmi mě těší. Vlastně jsme se už potkali. A já se vás dotkla, což jsem nesměla. Dnes to neudělám.“ Král jí se smíchem řekl, aby se tím netrápila, na což Jama trochu drze odpověděla: „Takže vám to nevadilo, že?“

Krále dále zajímalo, co půvabná tmavovláska dělá. „Moderuji Love Island. Ale nevím, jestli to sledujete. Je to randící reality show. Tak tohle já dělám,“ odvětila mu, načež král přisvědčil, že tento program skutečně nezná.

Zážitek si odnesla i zmíněná Huntington-Whiteley, jež dlouhodobě spolupracuje se značkou Marks & Spencer, pro niž navrhuje vlastní řadu spodního prádla. Tu poslední jí prý královna velmi pochválila, uvedl Daily Mail.

Pro krále šlo o pátou akci během pouhých 48 hodin, zdá se tedy, že se cítí dobře. Karel III. v únoru oznámil, že mu byla diagnostikována rakovina. Začal léčbu a načas se stáhl z veřejného života. První akcí, na níž se objevil, byla návštěva onkologického centra na konci dubna. Při té příležitosti uvedl, že se těší zpět do práce.

Další články

Načítám