Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva týdny, co se zdálo, že je na tom opravdu bledě. Herec Karel Heřmánek (76) musel odříct ze zdravotních důvodů účast na projekci seriálu Mozaika a poté dokonce i vlastní divadelní derniéru.

Herec dostal zánět trojklanného nervu a hovořilo se dokonce o tom, že by mu v důsledku těchto zdravotních problémů měla ochrnout tvář. To ovšem bylo velmi přehnané. Jeho stav není zdaleka tak zlý.

To se ukázalo, když se v dobré náladě a po boku s manželkou Hanou objevil ve svém domovském Divadle Bez Zábradlí, které před časem předal svým synům Karlovi a Josefovi. Nenechal si ujít derniéru muzikálu Cikáni jdou do nebe, jehož divadelní cestu zakončil potlesk ve stoje.

„Je na tom mnohem lépe. Zánět je zaléčený a tohle představení bylo takové jeho dítě. Takže se s ním musel rozloučit,“ řekla Super.cz jeho snacha Nikol Heřmánková Kouklová, která sama v představení účinkovala. Jako zlatý hřeb na závěr Heřmánek předal hercům také dort, jímž se oslavily i 35. narozeniny představitele jedné z hlavních rolí Petera Pechy.

Další články

Načítám