Hlavní obsah
Článek

Bude to rok, co hudební skladatel Karel Havlíček řekl exkluzivně Super.cz, že se stane otcem. A nyní, když jsme se s ním po deseti měsících opět setkali, nám jako prvním řekl novinky ze svého života.

Na jaře se mu narodila dcerka a je z ní nadšený. „Já to mám v životě teď úplně jinak. Jak dělám tu muziku, tak jsem velmi senzitivní a všechno vnímám, a ani bych neřekl, že tohle všechno ve mně je. I když zatím nemluví, je malinká, baví mě to, chci být stále s ní, je to geniální. My máme navíc štěstí, že naše holčička v noci spí a přes den je takový smíšek, radši to zaťukám,“ smál se Karel Havlíček během rozhovoru pro Super.cz.

Holčičce šťastní rodiče dali velmi symbolické jméno. Jmenuje se Aria, tedy v překladu z italštiny árie, melodie, ale také ovzduší. Jako správný skladatel svou holčičku seznamuje s hudbou. „Začal jsem v jejích třech měsících, hrál jsem jí. A ona se rozbrečela. Asi to na ni bylo hlasité. Ale teď už i bouchá do rytmu, každý den jede s muzikou.“

Karel má i mnoho práce, na jaře ho čeká velký koncert, a tak jsou přípravy v plném proudu. „Když to dobře dopadne, tak bude v březnu zase megakoncert, a zároveň to bude křest nové desky,“ dodal Karel Havlíček, se kterým jsme se bavili na křtu nového alba Focus zpěváka Mikaela (38), kterého si lidé pamatují jako Michaela Foreta ze SuperStar.

4
fotky

Další články

Načítám