Hlavní obsah
Článek

Oštěpařka Nikola Ogrodníková (33) nepatřila na olympiádě k favoritkám, přesto v sobotu večer slavila senzační bronzovou medaili v hodu oštěpem. Sympatická oštěpařka měla v hledišti tu největší možnou oporu. Z hokejových tréninků si na olympiádu do Paříže odskočil její přítel, kapitán mistrovského Třince Petr Vrána (39), a jeho syn Leo, který Ogrodníkové bronzovou medaili předpověděl.

Bronzová oštěpařka byla třetím místem dojata, nechyběly slzy. A jak přiznala, s pláčem rozhodně nepřestala. Přítomnost přítele a nevlastního syna v hledišti ji dojímala. I oni mají obrovský podíl na jejím úspěchu. „Jsem strašně ráda, že tady moje rodina mohla být, protože oni viděli, jak se vracím každý den domů buď smutná, unavená, nebo veselá, že mi to jde nebo nejde, prostě mě pořád podporovali, že jeden blbej den nic neznamená a ať si jedu dál,“ nechala se pro czechteam.tv slyšet Ogrodníková.

Ta pak neudržela slzy „Prostě tady byli u toho a bylo to krásný,“ plakala dojetím. Obrovský úspěch stále vstřebává. „Budu brečet, pak zase budu v pohodě, až mi to ale dojde, tak si myslím, že budu brečet ještě týden,“ smála se dáma, která syna svého přítele, jenž před třemi lety ovdověl, bere jako vlastního.

„Nikdy jsem ještě neměla dítě, takže nemůžu říct, jaké emoce prožívá opravdová máma. Vztah, který mám se svým synem, je natolik obohacující a pro mě důležitý, že nemám ani pocit, že by to byl pro mě cizí člověk,“ řekla ještě před olympiádou Isport.cz Ogrodníková, jež se přitom trénuje sama.

Bývalá oštěpařská hvězda Jan Železný s ní totiž ukončil spolupráci. O to větší podporu má u svého přítele, jenž jako úspěšný hokejista moc dobře ví, co vrcholový sport obnáší. Z úspěchu své přítelkyně byl Petr Vrána pochopitelně nadšen. „Neskutečná atmosféra, pecka. Malý z toho má zážitek na celý život a já taky. A když se udělala medaile? Já mám hroznou radost,“ citoval Sport.cz nadšeného Vránu. Tady budou oslavy asi ještě hodně bujaré…

Další články

Načítám