Hlavní obsah
Článek

Dva roky po svatbě čeká zpěvačka Patricie Kaňok Fuxová miminko. Radostnou událost oznámila prostřednictvím nové písně a videoklipu, který natočila s dalšími členkami kapely Vesna. Ta vzbudila rozruch svým loňským vystoupením v soutěži Eurovize.

Patricie prozradila, že otěhotněla během dovolené, kterou strávili s manželem Tomášem na indonéském Bali, konkrétně na ostrůvku Gili Meno. „Vypustili jsme všechny starosti a jen jsme pili mangové shaky, jedli indonéské pokrmy a plavali v moři se želvami. Když jsem odjížděla, tak mi paní provozní prozradila, že po půlroce bydlení tady otěhotněly obě uklízečky a ona sama tou dobu už byla tak v pátém měsíci. Tak jsme asi náhodou objevili chrám plodnosti,“ popisovala.

Fanouškům těhotenství oznámila písní V jinym stavu, ke které natočila klip z části s manželem a z druhé s dalšími členkami skupiny. Zatímco ona ukázala rostoucí bříško, další muzikantky použily jako rekvizitu hlávku zelí. Z textu skladby vysvítá, že Patricie čeká holčičku.

I když se cítí dobře, na konci srpna končí s veřejným vystupováním. Poslední koncert Vesny tak proběhne 29. srpna v rámci Prague Open Air na Občanské plovárně. „Vždycky jsem byla spíš bohém, tak mi držte palce na tenhle celoživotní projekt,“ vzkazuje zpěvačka.

Další články

Načítám