Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka kapely Gaia Mesiah Marka Rybin skončila v nemocnici. Kapela oznámila, že ruší koncerty. A to na několik měsíců. Co přesně se energické frontmance převážně dívčí rockové kapely stalo, skupina nespecifikovala.

„Ahoj všichni, stala se nemilá věc, Marku máme v nemocnici. Je nám to moc líto, ale musíme zrušit koncerty o tomto víkendu na Gregoryfestu, festivalu Rocková Horka a JamFestu. Držte nám palce, ať je Marka brzo fit. Ozveme se,“ informovala skupina na svých sociálních sítích. To ale nebylo zdaleka všechno, Gaia Mesiah nakonec byla nucena zrušit i plánované letní koncerty.

„Nazdar parto, vzhledem k tomu, že naše Marka potřebuje ze zdravotních důvodů několik měsíců pauzu, musíme s lítostí zrušit všechny letní koncerty. Předem všem děkujeme za podporu a pochopení. Milujeme vás, milujeme hudbu, milujeme koncertování a věříme, že se brzy vrátíme silnější než kdy jindy a se spoustou energie,“ dodala ve svém prohlášení kapela, která debutovala v roce 2003 albem Gaia Mesiah.

Následovaly desky Ocean a Alpha Female. V roce 2008 Marka Rybin z kapely odešla, nahradil ji Viktor Dyk, který ve skupině působil až do roku 2011, kdy se skupina rozpadla. Kapela se dala znovu dohromady v roce 2017, o rok později jim vyšla deska Excellent Mistake, loni vydali zbrusu nové album Vlnobytí.

Související témata:
Gaia Mesiah
Marka Rybin

Další články

Načítám