Hlavní obsah
Článek

Podle zdrojů amerického serveru TMZ by mělo být manželství Kanyeho Westa (47)Biancy Censori v koncích. Dvojice se údajně rozešla už před pár týdny a momentálně se od sebe nachází tisíce kilometrů daleko. Zatímco West pobývá v Tokiu, Bianca odletěla za rodinou do Austrálie. Podle zmiňovaného webu se měl navíc exmanžel Kim Kardashian přátelům svěřit, že s Biancou skončil a chce být svobodný. Žádný důvod údajného rozchodu ovšem nebyl objasněn.

Dvojice byla společně naposledy spatřena 20. září v Japonsku během nákupů v obchodním centru, kam Censori oblékla jeden ze svých typických průsvitných modelů. Manželé měli do Japonska dokonce vycestovat i se dvěma ze čtyř dětí, které má West s Kardashian. Podle snímků přitom ještě nic nenasvědčovalo tomu, že by mezi dvojicí panovaly nějaké neshody.

Australská architektka, která si amerického kontroverzního umělce vzala v prosinci 2022, jej během letošního roku podporovala během propagace jeho alb Vultures 1 a Vultures 2. Spekulovalo se rovněž o tom, že West využívá jejího odhalování právě k tomu, aby se zvýšilo povědomí o jeho albech. Mluvilo se rovněž o tom, že Bianca by po jejich vydání ráda s Westem založila rodinu.

Co by mohlo stát za domnělým rozchodem páru, který poslední rok opanoval společenská média po celém světě? Během té doby se stalo oblékání Biancy téměř kultovní záležitostí, kterou napodobují dokonce i mnohem slavnější ženy.

Jak je známo, Biancu si oblíbily i rapperovy děti, především pak nejstarší North (11), která byla několikrát viděna s Censori v objetí. Není rovněž vyloučeno, že údajný rozchod je pouze dalším způsobem, jak se na sebe dvojice snaží upozornit a až čas ukáže, kde je pravda.

4
fotky

Další články

Načítám