Hlavní obsah
Článek

Se svým partnerem se poprvé na veřejnosti objevila Světlana Nálepková (64) loni v létě. Vztah herečce už nějakou dobu skvěle funguje, a není se tedy čemu divit, že vedle přítele Zdeňka vypadá stále zamilovaně.

Herečka se nyní pochlubila novými snímky z jejich cest. Ač jsou její srdcovou záležitostí Kanárské ostrovy, kde má druhý domov, stále ráda poznává nové krajiny. Ze začátku měla strach, aby to měl podobně i její partner. „Byla bych ráda, aby se mnou cestoval. Už se mnou byl aspoň na Fuerteventuře. Občas hrajeme golf, máme rádi kulturu, výstavy, koncerty, divadla,“ svěřila Super.cz Světlana, která si nyní přišla na své.

Společně totiž odcestovali poznávat západní Ameriku. Herečka se tak rovnou pochlubila snímkem z chodníku slávy. „Tak jsem se konečně dočkala,“ zavtipkovala Nálepková, která zapózovala u hvězdy se svým jménem.

S partnerem poznávají Hollywood a vyrazili i k ikonickému nápisu. „Vy jste boží dvojka,“ napsala herečce jedna z fanynek. „Sluší vám to oběma! Hollywood si určitě všimne,“ napsal zamilované Světlaně k fotce s partnerem jeden z jejích fandů. Herečka si cestování užívá a spokojená vypadá i díky tomu, že má po boku svého partnera.

Další články

Načítám