Hlavní obsah
Článek

Skok o tyči je během letošních olympijských her skutečně hojně skloňovanou sportovní disciplínou. Po jednadvacetiletém reprezentantovi z Francie Anthonym Ammiratim, který se dostal do hledáčku médií poté, co se mu „podařilo“ shodit tyčku v poslední chvíli svým přirozením, se na scénu dostává jeho kolegyně z Kanady Alysha Newman, která oslavila svůj úspěšný pokus twerkem a následně slavila bronz.

Třicetiletou Kanaďanku sice porazila Australanka Nina Kennedy, která díky pokoření výšky 4,90 metru inkasovala zlato, a také Američanka Katie Moon se stříbrnou medailí, ale hvězdou sociálních sítí se stala právě Newman, která si za pokoření čtyř metrů a 85 centimetrů odnesla bronzovou medaili a překonala tím zároveň národní rekord. Stala se také první ženou, které se v této disciplíně podařilo pro Kanadu získat na olympijských hrách cenný kov.

Její oslavný taneček po středečním finále v podobě twerku před rozjařeným publikem prosvištěl internetem a není pochyb, že blondýnce pořádně zamává také s počtem fanoušků. A to rozhodně nejen sportovních, ale i těch, kteří ji sledují na platformě s placeným obsahem… Úspěšná tyčkařka má totiž účet na Only Fans, kde si za nahlédnutí do svého života účtuje v přepočtu okolo tří set korun měsíčně.

Související témata:
Alysha Newman

Další články

Načítám