Hlavní obsah
Článek

Konečně ukázala svoji novou lásku. Že je opět zamilovaná, nám zpěvačka Kamila Nývltová (35) svěřila v srpnu, kdy už byla s novým partnerem tři měsíce. Na veřejnost ho přivedla u příležitosti křtu své kuchařky Vánoční pečení aneb Od svatého Martina po masopust. „Už se mnou na mých akcích chce být,“ svěřila se.

Její partner, podnikatel v oblasti mezinárodních vztahů a zahraničního obchodu Eddie Ramadan, zpěvačce gratuloval s obří kyticí růží a před kamerami a fotoaparáty pár nešetřil objetími a polibky. Dorazila i jeho sestra Hibi, kterou mohou znát televizní diváci z pořadu Hell’s Kitchen, kde vydržela čtyři kola. Ta má v Plzni své bistro.

„Eddie je strašně hodný a podporuje mě. Dokonce mi teď pomáhal plnit cukroví do krabiček, protože jsem nestíhala. Podporuje mě v pečení i ve zpěvu a to je pro mě důležité. Nemohla bych mít chlapa, který za mnou nebude stát a nezvykne si na to, že večer jedu na vystoupení a ráno jdu péct. Je to fajn,“ řekla pro Super.cz Kamila, která opět zalovila mezi cizinci. Zatímco její expřítel Josef měl předky na Kubě, současný partner má syrské kořeny.

Se zpěvačkou jsme probrali samozřejmě i pečení vánočního cukroví, ke kterému se opět vrátila. „Po dvou letech jsem opět zahájila výrobu se svými dámami, které pečou podle mých receptů a s mými těsty. Bude to zase půl tuny cukroví. Jen si občas zajedu na vystoupení, ale všechno mám pod kontrolou. Baví mě to, tvořit rukama mi pomáhá i proti stresu,“ upřesnila.

11
fotek

Další články

Načítám