Hlavní obsah
Článek

Kamila Magálová v současné době prožívá jedno z nejhorších životních období. Musí se smířit s tím, že se už nikdy neshledá se svým synem Martinem Magálem (†49). Dle posledních zpráv už ho rodina v tichosti pohřbila.

Kamilu Magálovou znají čeští diváci nejvíce z filmů Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel. Slovenská herečka si před několika dny prožila největší bolest, jakou může okusit rodič. Když mu zemře vlastní dítě. Hereččin syn Martin se v sobotu 21. září zúčastnil turnaje v koňském pólu v italském Toskánsku, jeho kůň jej ale vyhodil ze sedla a Martin bohužel na následky mnohočetných zranění zemřel v nemocnici v Sienně.

Podle deníku Pluska.sk se už konal i pohřeb, kterého se kromě Kamily Magálové zúčastnila i Martinova manželka Zuzana a jeho čtyři děti, známí a přátelé. Poslední rozloučení se konalo v bratislavském krematoriu. Konání pohřbu pozdržel nutný převoz ostatků z Itálie na Slovensko. Místo uložení těla Martina Magála není známé.

Sama herečka se rozhodla léčit svou bolavou duši prací, už devět dnů po smrti syna se vrátila na prkna Slovenského národního divadla. „Od 23. září do dnešního dne nedošlo k žádné změně nebo zrušení představení v Činohře SND. Paní Kamila Magálová hraje svá představení a momentálně se v žádném představení nealternuje,“ řekla Novému Času PR manažerka SND Jana Alexová.

Další články

Načítám