Hlavní obsah
Článek

Budoucí britský král princ George (11) dnes slaví narozeniny a jeho rodina při té příležitosti zveřejnila nový portrét čerstvě jedenáctiletého chlapce. Autorkou je princezna Kate (42). „Přejeme princi vše nejlepší k jeho dnešním 11. narozeninám,“ stojí v popisku.

Jedná se o černobílou fotografii, která George zachycuje v tmavém obleku a bílé košili, jak sedí a dívá se do objektivu. Nejspíš i díky formálnímu oděvu princ působí mnohem starší. Komentáře k příspěvku se tak nesly v duchu – samozřejmě – srdečných gratulací, ale také povzdechů, jak ten čas rychle utíká…

„Nemohu uvěřit, že už je vám 11 let. Jako by to bylo včera, co jsme čekali na vaše narození,“ zavzpomínala si jedna z fanynek. „Vše nejlepší našemu pohlednému budoucímu králi. Už je z něj téměř teenager… nedospívejte tak rychle, ok?“ nabádala jej další. Všichni mu pak přáli hodně štěstí a aby si svůj narozeninový den hezky užil.

Britský Daily Mail uvádí, že princ prožívá svůj nejtěžší rok. Jeho nejbližší, maminka a také děda, se potýkají s rakovinou. Především v souvislosti s princeznou to musí být pro George velmi složité. Naštěstí se podle dostupných informací oběma daří lépe, Kate už se dokonce začala objevovat ve společnosti, naposledy na finále Wimbledonu, po němž při společném setkání osobně pogratulovala i české vítězce Barboře Krejčíkové. Snad to značí jen dobré zprávy.

Další články

Načítám