Hlavní obsah
Článek

Sice už pár týdnů patří do klubu padesátnic, na její postavě to rozhodně poznat není. Herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová (50) má fantastickou figuru, na které byste chybičky hledali jen těžko.

Na sociálních sítích se umělkyně pravidelně chlubí svými výtvory a tetováním, které pro své klienty vytvořila. Také její tělo je plné malůvek, kterými se herečka čas od času pochlubí. Míst, kam by mohla vtěsnat další tetování, je na její postavě stále mnoho.

Což nyní předvedla na fotkách z dovolené, které se svými příznivci Kaira sdílela. „Momenty, ohlédnutí zpět, když byla pauza,“ napsala si Hrachovcová k fotkám z Dubaje, kde byla odpočívat a čerpat potřebnou energii na další tvoření.

Ve dvoudílných plavkách dala na odiv své křivky. Na fotce vyniklo její pomalované tělo, které si umělkyně udržuje pravidelným pohybem, procházkami v přírodě, ale i cvičením jógy nebo pilates. „Mám odzkoušeno a mohu doporučit hot jógu, jógu, pilates, fitness. Ve fitness, kdy se cvičí na strojích, doporučuji mít alespoň ze začátku dobrého trenéra nebo trenérku,“ prozradila Super.cz herečka, která nyní nadchla své sledující.

„Bohyně jsi,“ napsala jí k fotce na sítích jedna z fanynek. „Určitě Vám to ještě nikdo nenapsal, víte, že máte krásně nádhernou postavu?“ stálo v jednom z komentářů. „To už ani nejde komentovat…to je sen každého ležet u takových nohou,“ připsal jeden z obdivovatelů.

4
fotky

Další články

Načítám