Hlavní obsah
Článek

Psal se rok 2004, když médii probleskla zpráva o tom, že se Kateřina Brožová (56) rozvedla. To bylo taky naposledy, kdy se herečka se svým exmanželem Zdeňkem Tomanem vyfotila. Další společný snímek následoval až po 20 letech.

V manželství, které rozhodně nebylo bezproblémové, zejména pak v jeho závěru, hvězda Ordinace v růžové zahradě setrvala sedm let. S podnikatelem má dceru Kateřinu a právě díky ní bývalí partneři udělali výjimku a vyfotili se společně.

A vznikla vskutku krásná momentka, kdy ani jedno oko nezůstane suché. Není divu, že do toho Brožová a Toman šli, protože budou mít náramnou památku na den, který je pro jejich dceru tolik důležitý. Nehledě na to, že oni dva se mohou dmout pýchou. Protože i když manželství nevyšlo, potomek se jim vydařil náramně.

„Kačenka je bakalářka. Naše holčička měla dnes promoci,“ informovala na Instagramu šťastná a dojatá herečka.

Pak už jenom přijímala gratulace a záplavu nadšených smajlíků a dalších emotikonů, které následovaly. Každopádně je krásné vidět, že staré křivdy jsou zapomenuty a že když jde o zásadní a důležité věci, táhnou bývalí manželé za jeden provaz. To se jen tak nevidí a rozhodně to není pravidlem.

I když 20 let je poměrně dlouhá a dostatečná doba na to, aby obě strany vychladly a obrátily list, případně začaly s čistým štítem.

Další články

Načítám