Hlavní obsah
Článek

Andrej Babiš (70) sice letos v dubnu oznámil, že se po třiceti letech rozešli s manželkou Monikou (50), v poslední době se ale poměrně často objevují ve společnosti. A pochopitelně vznikají spekulace, že se snad rozešli jen naoko a ve skutečnosti nadále tvoří pár.

Monika Babišová šla s manželem i ke krajským a senátním volbám. Společně odvolili v Průhonicích v doprovodu své dcery Vivien, která dorazila v růžovém kostýmku.

„Děkuju vám všem, kteří nás podporujete a jdete k volbám, protože každý hlas se počítá a je fakt důležitý,“ nechal se slyšet Babiš, který stále nesundal snubák.

A, soudě podle fotek, ho zatím nosí i Monika. U párů, které se rozejdou, to není úplně obvyklá věc, ač Babiš hned ve svém rozchodovém prohlášení tvrdil, že je nadále pojí vzájemná láska a respekt.

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ vzkázal mimo jiné. Anebo Babiš moc dobře ví, že mu Monika přinese body navíc. V diskusích na sociálních sítích byla ostatně chválena víc než samotný expremiér.

„Pane Babiši, máte nejkrásnější manželku i dceru,“ vzkázal mu se srdíčky pan Jiří. „Mně se i tak líbí, že máte s manželkou pěkný vztah,“ přidala se paní Andrea. Ovšem nechyběl ani rýpanec. „Ještě aby ne, když jí všechno platí,“ smál se pan Ondřej, který z Moniky rovnou udělal zlatokopku. „Dcerunka evidentně hodně nadšená,“ přidal se další sledující, který si všiml jejího zamračeného pohledu.

Další články

Načítám