Hlavní obsah
Článek

Skoro po dvaceti letech si Lucie Vondráčková (44) zahrála v muzikálu Tajemství stejnou roli. „Ještě žádné pocity nemám, ještě jsem Eliška, bude chvíli trvat, než se vrátím zpátky do Lucky,“ řekla Super.cz.

„Zkoušení bylo intenzivní, i když Mirjam byla před těmi dvaceti lety přísnější. Myslím, že začala mít herce víc ráda. Je maximalista a detailista, ale já zbožňuju s ní pracovat. Takže mě bavila, když byla šíleně přísná, ale teď snad ještě víc,“ poznamenala k režisérce představení Mirjam Landa.

Premiéru si prý její nejbližší nechali ujít. „Všichni moji lidi byli na předpremiéře pro známé. Pozvala jsem je, abych nebyla na premiéře tak nervózní,“ vysvětlovala Lucie, kterou ovšem partner Zdeněk Polívka stejně přišel do Divadla Kalich vyzvednout, jak můžete vidět i v naší fotogalerii.

Na rozdíl od svých kolegyň Vondráčková slavnostní převlečení na afterparty neřešila. Mikina a džíny, které oblékla, se vlastně ani moc nelišily od kostýmu z představení, o němž Lucie prozradila, že jí byl po zkoušení na StarDance trochu velký a padaly jí kalhoty. „Jedu rovnou domů, synové na mě čekají,“ vysvětlovala.

Další články

Načítám