Hlavní obsah
Článek

Kateřina Kaira Hrachovcová (50) oslavila 50. narozeniny. Známá herečka, ale také tatérka se dočkala mnoha gratulací a milých vzkazů, za které veřejně všem fanouškům poděkovala a zároveň sdílela jednu krásnou pozornost, kterou dostala.

„Vděčnost a pokora. Děkuji vám všem, z celého srdce za mnohá přání. Přejete mi totiž často i jen tak, když je úplně, ale úplně obyčejnej den,“ napsala Kaira k několika fotografiím s pugétem rudých růžích i několika dechberoucím obrazům, které namalovala.

Kaira se v hereckém světě začala objevovat už od dospívání, kdy zářila v seriálu Život na zámku. Na svém hereckém kontě má spoustu rolí a svým talentem i osobností si získala spoustu fanoušků. Hraní ovšem není jediná cesta, kterou se Kaira vydala. Několik let pracovala na veterině. Osobní růst pro Kairu není cizí, i proto se začala věnovat dalším tématům, která ji v životě zajímala. Například spiritualita nebo numerologie, cvičení, ale také tetování. Kaira navíc často sdílí své myšlenky o životě na sociálních sítích a její autentičnost je jedna z věcí, kvůli kterým je pro své příznivce inspirací.

Zájem o zdravý životní styl se pak promítá nejen na její energii, ale také postavě, kterou skrze Instagram čas od času ukáže v bikinách, prádle, ale také tak, jak ji pánbůh stvořil. V galerii se podívejte, jaké fotografie Kaira sdílela v den narozenin i snímky, ze kterých fanouškům už několikrát spadla brada.

Další články

Načítám