Hlavní obsah
Článek

Podobně jako tomu bylo v případě její maminky Cindy Crawford (58), se postupně i její dcera Kaia Gerber (23) kromě modelingu začíná prosazovat také u filmu. Jejím nejnovějším počinem je thriller Shell, na jehož premiéře ve čtvrtek večer zazářila během filmového festivalu v Torontu. Kaia zároveň uctila svou maminku, když se nechala stylizovat do jejího ikonického vzhledu z Oscarů před 31 lety.

Kaia se rozhodla vynést stejné bandážové šaty Hervé Léger v bílé barvě, v nichž v roce 1993 zazářila na červeném koberci její maminka, která doprovázela na akci svého tehdejšího manžela Richarda Gerea.

Gerber skutečně dodržela maminčinu stylizaci téměř do detailu, jelikož zvolila stejně jako maminka i bílé lodičky do špičky i téměř stejné šperky - diamantový náhrdelník z bílého zlata a totožné visací náušnice. Menší rozdíly pak byly patrné snad jen v účesu a líčení.

Půvabná Kaia odstartovala svou modelingovou kariéru kampaní pro dětskou kolekci Versace už ve svých deseti letech, ale následně si dala na pokyn maminky několikaletou pauzu. Dnes patří mezi nejvyhledávanější modelky. Za sebou má už také několik filmových rolí jako například ve snímcích Holky bez zábran či ve hvězdně obsazeném Baylonu z roku 2022. Objevila se i v seriálech Palm Royale nebo American Horror Story. Její maminka si pro změnu zahrála v několika filmech především v 90. letech, z nichž nejznámější je akční snímek Jako štvaná zvěř s Williamem Baldwinem.

Další články

Načítám