Hlavní obsah
Článek

Velmi nekonvenční obutí zvolil ve středu odpoledne Justin Bieber (30) k návštěvě Saban Theatre v Beverly Hills. Zpěvák vzal na bohoslužbu do historického divadla i svou manželku Hailey Bieber (27), která je v radostném očekávání jejich prvního potomka.

Pár, který před pár dny sdílel romantické video na instagramu, kde se objímají a užívají si modelčino těhotenské bříško, zvolil poměrně neobvyklé oblečení. Zatímco Hailey vsadila na černé džíny s koženou bundou, její manžel byl ještě ležérnějšího vzezření. Džínové kraťasy doplnil o tričko s podobiznou Boba Marleyho a bílou mikinu. Mnozí se ovšem pozastavovali nad jeho červenou hučkou a především pak nad chlupatými papučemi věhlasné francouzské značky s cenovkou 3200 dolarů, tedy více než 73 tisíc korun.

Ihned, jak Justin s Hailey přijeli ve svém cybertrucku na místo, ocitli se v obležení fotografů a kameramanů. Přestože se paparazzi motali všude okolo nich, manželé zachovali ledový klid. Podobný humbuk se totiž odehrává téměř pokaždé, kdy opustí soukromí domova.

Podle svých přátel jsou oba velmi věřící a na bohoslužby komunity Churchome chodí pravidelně. Na víru se prý ještě intenzivněji obracejí i nyní během očekávání svého prvního dítěte. Podle přátel si navíc Hailey už není tak blízká ani se svým otcem Stephenem Baldwinem, ani se strýcem Alecem Baldwinem. Prý ale nejde o to, že by na rodinu zanevřela, ale po založení rodiny s Justinem se stala jen nezávislejší.

Další články

Načítám