Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) o víkendu učinil výjimečný krok, sám zavítal do proslulé restaurace hotelu Chateau Marmont v Los Angeles. Zpěvák, který poslední dobou vycházel ven minimálně, a když už, tak v doprovodu své manželky Hailey, vypadal vyčerpaně. Podle zdrojů z jeho okolí si prochází velmi stresujícím obdobím, a to nejen kvůli obrovským změnám, které přineslo narození jejich syna Jacka, ale především kvůli aféře Seana „Diddyho“ Combse, která už několik týdnů rezonuje celým Hollywoodem.

Justin byl spatřen za volantem svého cybertrucku s červeno-bílým šátkem okolo hlavy, který vypadal jako kefíja neboli palestina, jehož nošení bývá v poslední době stále intenzivněji vnímáno jako symbol solidarity s Palestinou, která je již rok ve válečném konfliktu s Izraelem. Justin se ale prý nošením tradiční pokrývky hlavy spíš snažil odpoutat pozornost od zmiňovaného skandálu Diddyho, který momentálně čeká ve vazební věznici na soud kvůli mnoha obviněním, která proti němu byla vznesena.

Na povrch nyní vyplouvají nová a stále děsivější svědectví a obvinění, do nichž jsou zapleteny i celebrity, které v hojném počtu navštěvovaly Diddyho slavné večírky v jeho rezidencích známé jako „White Parties“. A právě Justin byl jedním ze slavných hostů večírků, po jejichž skončení se prý mnohdy děla skutečná sexuální zvěrstva, už v teenagerském věku. S Diddym jej dokonce pojilo zvláštní pouto, podle mnohých stál právě on velkou měrou za jeho úspěchem.

Přestože se již dříve Justin od jednání a činů Diddyho distancoval, poslední jen těžko uvěřitelné svědectví proti Diddymu a svému otci Willu Smithovi (který byl Diddyho blízký přítel) učinil jeho syn Jaden. Svého otce dokonce obvinil z toho, že jej na večírcích nutil k nevhodným homosexuálním aktivitám. Jeho otec údajně spolupracoval s Diddym, aby jeho a Justina Biebera traumatizoval. Na tiktoku údajně kolovala i nahrávka, na níž měl být Jaden na jednom z těchto večírků znásilňován. Will Smith navzdory intenzivní masáži ze strany fanoušků a žádostí o vysvětlení prozatím mlčí.

5
fotek

Další články

Načítám