Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) je sice stále idolem mnoha mladých lidí, on sám se ale někdy neudrží a s těmi, kteří jsou příliš dotěrní, si to osobně vyřídí. V jednom z hotelů teď poslal do háje celou skupinku mladistvých, měl ale tu smůlu, že si ho jeden z přihlížejících natočil.

Justin a Hailey (27) Bieberovi jsou neustále pod drobnohledem médií nebo svých fanoušků a není tak divu, že jim občas jejich pozornost přijde dotěrná. Zpěvák je teď navíc ještě víc na nervy kvůli tomu, že se jeho žena už zanedlouho stane maminkou. Incident v hotelu ale zřejmě zrovna neměl příliš velké opodstatnění. Justin se nacházel v hale hotelu Waldorf Astoria v západním Hollywoodu a podle dostupných informací se Hailey chystala za ním na oběd. V jednu chvíli se kolem něj ale začala rojit omladina, která v hotelu slavila bar micva.

Dle očitých svědků byl Bieber zezačátku klidný, když ale mladí lidé nechtěli odejít a v blízkosti zpěváka se smáli, ten už to nevydržel a zvýšil hlas. „Přijde vám to vtipné? Přijde vám to vtipné, lidi?“ opakoval nejdříve Bieber směrem ke skupince, která si ho natáčela na mobil. Pak už všechny raději vykázal. „Vypadněte odsud,“ opakoval už poměrně nesmlouvavě a nakonec musela zasáhnout ochranka, která teenagery odvedla zpět na jejich večírek.

@brennanshtorch

Justin got so mad!

♬ original sound - Brennan Shtorch

Lidé se ale místo do skupiny nadšených fanoušků zpěváka pustili do samotného Biebera. Podle nich by měl spíš on sám dospět a ve svých třiceti letech přestat vypadat jako dítě a pak by ho prý lidé možná brali vážněji. „Kvůli způsobu, jakým se obléká, vypadá sám jako teenager, takže si pravděpodobně mysleli, že stále je. Jsou to děti, dejte jim pokoj. A vytáhněte si kalhoty – když mluvíte o respektu ke své těhotné ženě,“ míní například jeden čtenář Daily Mailu.

„Také si myslím, že třicetiletý muž, kterému padají kraťasy, je k popukání,“ píše jiný. „Myslím, že když zveřejníte milion fotek pro své zviditelnění, tak není divu, že se kolem vás hemží lidé. Buď svůj život ponecháte v soukromí, nebo ne,“ míní další. V obyčejných lidech tak zpěvák za svůj výstup zastání rozhodně nenašel.

Další články

Načítám