Hlavní obsah
Článek

Údajná partnerka Johnnyho Deppa (61) Julia Vlasova sdílela fotky s hercem, na kterých vypadají jako šťastný pár. Sama ale hovoří spíše v tom smyslu, že jsou s Johnnym jen přátelé. A dle sledujících fotky ani nemohou být nové. Vztah herce a ruské krásky tak dál zůstává tajemstvím.

Ruská kosmetička a modelka Julia Vlasova, která částečně žije v Praze, se s hercem měla seznámit během jeho návštěvy festivalu v Karlových Varech. Vrabci na střeše si cvrlikali o tom, že spolu randí, ani jeden z nich se ale k drbům nikdy nevyjádřil a Julia místo toho poprosila na svém instagramu o soukromí. Později si to ale rozmyslela a sdílela fotku, na které pózuje s hercem ukazujícím prostředníček.

Od té doby bylo ticho po pěšině a nevypadalo to, že by se o údajný románek kosmetičky a herce ještě někdo více zajímal. Nyní ale překvapila sama Julia, která si na sociální síť vystavila dvě fotografie s Johnnym Deppem, ke kterým napsala opět trochu tajemný vzkaz. „Nevěřte všemu, co slyšíte na internetu. Můj drahý přítel,“ napsala ke snímkům, na kterých ji herec objímá zezadu tak, jako to většinou dělávají zamilovaní.

Fanoušci jsou tak zmatení a dál netuší, jestli si s nimi Julia jen hraje a skutečně s Deppem chodí, nebo jsou opravdu jen přátelé. Někteří píší, že blondýna už jednoho přítele má, další nechápou, proč si na instagram přidává fotky, které jsou podle nich staršího data. „Tohle je stará fotka. Johnnyho vlasy jsou teď kratší než tady na fotce,“ píše jedna ze sledujících a další mají stejný názor.

Je tak otázkou, co Julia vlastně novými fotkami chtěla říct. Kdyby si je na instagram neumístila, možná už by nikdo o ní a herci ani nepřemýšlel. Jestli chce mermomocí přesvědčit lidi o tom, že byli a jsou jen přátelé, tak se jí to vzhledem k povaze snímků také nejspíš úplně nepovedlo. Tak uvidíme, jestli se v budoucnu dočkáme třeba nějakých dalších indicií.

Související témata:

Další články

Načítám