Hlavní obsah
Článek

Zpráva o údajném rozchodu nejsledovanějšího a zároveň nejkontroverznějšího páru uplynulého roku Kanyeho Westa a Biancy Censori přišla jako blesk z čistého nebe. Raper se měl podle informací serveru TMZ rozejít se svou ženou již před pár týdny. Pokud by tomu tak skutečně bylo, možná se právě díváte na poslední snímky, kde ještě tvořili pár.

West se měl údajně svěřit svým přátelům, že je připraven se s Biancou i rozvést. Tyto informace ovšem nelze nijak ověřit. Momentálně mají ale oba trávit čas odděleně – West v Japonsku, kde vznikly i jejich poslední dostupné snímky, Censori pak s rodinou v rodné Austrálii.

Manželé byli zvěčněni před téměř třemi týdny v obchodním centru v Tokiu, kde s nimi byly údajně i dva ze čtyř potomků, které má raper se svou exmanželkou Kim Kardashian. S tou údajně West uzavřel dohodu, že se Bianca v jejich přítomnosti nebude nevhodně oblékat, což až do té doby dodržovala. Ovšem ze snímků vyfotografovaných během jejich nákupů v tokijském obchoďáku 20. září se zdá, že tato domluva vzala za své. Biančino tílko bylo značně průsvitné a Censori jako známá podporovatelka chození bez podprsenky opět nezklamala a svůj outfit spodním prádlem nenarušovala.

Na to, že až do poloviny srpna se dvojice společně objevovala na veřejnosti téměř denně, kdy většinou zavítali buď do kina, na večeři, nebo na party pořádané na podporu Westových alb Vultures 21 a Vultures 2, o nich bylo v posledních týdnech slyšet jen sporadicky. Před tokijskými nákupy byli společně viděni téměř o měsíc dřív v Jižní Koreji, kam rovněž raper odletěl propagovat zmiňované desky.

Zatímco Kanye kráčel v popředí, jeho děti obklopily Biancu, která v náručí nesla malou Chicago a usmívala se. Nejstarší North a její bráška Saint rovněž nechyběli. Jedenáctiletá North se dokonce vyjádřila, že by ráda bydlela v bytě se svým tátou, který nemá tolik ochranky a personálu jako její maminka, a že u něj si mohou sami vařit a podnikat spoustu dalších věcí, navíc právě s Biancou si byla velice blízká. Až čas zřejmě ukáže, nakolik jsou informace o rozpadu (podle mnohých toxického) vztahu Kanyeho a Biancy pravdivé…

7
fotek

Další články

Načítám