Hlavní obsah
Článek

Producent a manažer Janis Sidovský a zpěvák Pavel Vítek (61) patří k nejstabilnějším párům v českém showbyznyse a není se čemu divit. Jsou spolu už téměř čtyřicet let a stále jim to neuvěřitelně klape.

Sněmovna letos neschválila manželství pro všechny a Česko se zatím nepřidá k dalším státům, kde to možné je. Od ledna příštího roku bude u nás platit jen partnerství s omezenými právy. I tak Janis a Pavel učinili velké rozhodnutí. „V našem věku už nemůžeme moc čekat, takže ano, už máme termín. Kamarádi jsou už pozvaní a bude to příští rok v létě a uzavřeme partnerství,“ svěřil se Janis pro Super.cz s tím, že vše se odehraje pod Karlštejnem. Sami ovšem už přestávají doufat, že by se v Česku mohli plnohodnotně vzít.

A i po těch letech žádnou společnou ponorku nemají, a to jsou spolu pracovně i soukromě každý den. „My máme každý svůj pokoj na práci, tak se celý den nevidíme a my jsme se naučili to hodně oddělovat, Pavel je hodně na zahradě, když je léto, tak pracuje na těch svých latifundiích a pěstuje všechny možné druhy ovoce. Já jsem celý den u bazénu a u sebe v pracovně, takže si nelezeme na nervy. Je to docela zázrak, jsme spolu letos 37 let a pořád to funguje,“ smál se hudební producent.

My si společně povídali v krásných prostorách hradu Karlštejn, kde probíhala slavnostní dvoustá repríza muzikálu Noc na Karlštejně. Muzikál tak uzavřel už devátou sezonu a už teď se lidé nemohou dočkat příštího roku, až započne desátá sezona. „Jsme vděční. Nemohl jsem si tehdy myslet, že se tak dlouho udržíme v pozornosti diváků. Když jsme začínali, tak jsem myslel, že to zkusíme k tomu výročí narození Karla IV., no a po prvním roce bylo jasný, když bylo pořád plno, že musíme přidat, a je z toho už 200 představení,“ uzavřel pyšně hudební producent.

Další články

Načítám