Hlavní obsah
Článek

Když Česká televize zveřejnila, že v letošním ročníku StarDance bude soutěžit kuchařka a influencerka Ta Thuy Dung, kterou všichni znají jako Chili, strhla se mela. Lidé nejdříve prskali, že to bude její čtvrtá show, ve které se objeví.

Nyní ale vlna emocí polevila a lidé si užívají její nekonečný humor. Už tři týdny poctivě maká se svým tanečním partnerem Jakubem Mazůchem (36). My jsme si všichni společně povídali na jedné ze zkoušek. Jak si s Kubou na parketu sedla? „Nevím, co můžu říct, když je tady za mnou. Nemůžu si stěžovat,“ smála se Chili během rozhovoru pro Super.cz.

I Jakub si na ni, jako na tanečnici, stěžovat nemůže. S čím ale musí během zkoušek oba počítat, je fakt, že Chili není zrovna dochvilná a chodí pozdě. „To jste slyšel od koho. Já nechodím pozdě, já jen chodím jindy. Takhle, není to úmyslně, ten úmysl je vždycky přijít včas,“ smála se.

Kuba se s námi podělil i o příklady jejích výmluv, proč chodí pozdě. „Jednou pes, že jí sežral boty. Jednou zapomněla vypnout rýžovar, tramvaj jí nezastavila anebo, že si volala s rodiči,“ smál se ostravský tanečník.

Během rozhovoru jsme Chili naprosto rozbili, protože jsme přešli na jistý předsudek, o ohebnosti asijský žen. „To jsem vůbec nevěděla, že takový předsudek je, kde jste byl celý můj život? Kdybych o něm věděla, tak bych ho už dávno naplnila. Ale rozhodně nenaplňuji například ten předpoklad, který se o Asiatech říká, že jsou dobří v matematice a počítání,“ dodala s humorem sobě vlastním Chili.

Další články

Načítám