Hlavní obsah
Článek

Influencerka Angie Mangombe od doby, co se stala maminkou, opakovaně čelí kritice za to, jakým je rodičem. Známá kráska si však z negativních názorů těžkou hlavu nedělá. Jaká je její reakce?

Synka Rafaela přivítala Angie na svět společně s dnes již bývalým partnerem Josefem Kůrkou loni v červenci. První kritické reakce směrem k Angie přišly v šestinedělí, kdy si novopečení rodiče vyrazili na společný wellness pobyt pouze ve dvou, přičemž se hájili tím, že i po narození dítěte je potřeba starat se o partnerský život. O několikatýdenního synka se tehdy postarala babička. Angie s Pepou v ten moment nejspíše vůbec nenapadlo, jaké kritice budou čelit. A to opakovaně.

Angie si nesčetněkrát vyslechla několik hejtů typu, že je špatnou mámou. Jak reaguje? „Vůbec si to neberu. Lidi soudí podle toho, že Pepa malého dává na instagram nonstop, když ho má, a já ne. Užívám si čas s ním, když s ním jsem, nepotřebuji nikoho přesvědčovat o tom, jak jsem skvělej rodič. Nejsem skvělej rodič, ale dělám, co můžu, aby se se mnou malej jen smál a aby byl šťastnej. Na tom stejně nejvíc záleží. A když ho vidím takhle? Můžu se snad nemít skvěle? Na lidech mi nezáleží, na těchhle momentech ale ano,“ uvedla nyní na svém instagramu, kde se rozhodla odpovědět na nejčastější dotazy svých sledujících.

Synka Rafaela mají Angie s Pepou po nedávném rozchodu ve střídavé péči.

Související témata:

Další články

Načítám