Hlavní obsah
Článek

Jen co z jedné dovolené přijela, hned balila kufry a vyrážela na další. Na letošní léto si Anna Slováčková (29) naordinovala pořádný relax. Po náročných chemoterapiích potřebovala nabrat síly a nejlíp to jde prostě u moře.

Po dovolené v Turecku odletěla zpěvačka a herečka na další pobyt. Tentokrát do Egypta, kde si užívá servis, na který se těšila. „Je to o tom, že potřebuji vypnout hlavu a nechci se starat o nikoho jiného než o raut ráno, odpoledne a večer,“ svěřila se Super.cz Slováčková před odletem.

Fanouškům pak poslala pozdrav nejen z hotelu, ale i z průzračného moře. Pobyt na slunci a u moře dělá divy a zpěvačka tak na každé fotce z dovolené jen září. „To je tak, když se vnitřní krása spojí s vnější. Jsi nádherná! Ta čistota, co z tebe čiší, radost. Musíš k moři častěji!“ napsala Aničce jedna ze sledujících. Na snímku s očními linkami a s ozdobnou pokrývkou hlavy pak mnohým připomněla Dádu. „Jste celá maminka za mlada,“ napsala jí jedna z fanynek.

Odpočinek, dobré jídlo a skvělé počasí, není divu, že se dceři Dády Patrasové (68)Felixe Slováčka (81) domů ani nechtělo. „Tentokrát se mi zpátky teda šíleně nechtělo. Každopádně jsem do sebe absorbovala každičkou vlnu v moři, každý západ slunce, každý úsměv. Všechny falafely, takže jsem ready a posilněná na všechno, co mě tu čeká,“ svěřila se Slováčková, která už má na srpen naplánované koncerty.

Další články

Načítám