Hlavní obsah
Článek

O Radce Třeštíkové (43) je známé, že ráda provokuje na sociálních sítích. Spisovatelka se nebojí ukázat téměř nahá a vystavit tak na oči všem své štíhlé tělo. Nyní brunetka ukázala fotku maminky a fanoušci si udělali jasnou představu, po kom má Radka dobré geny.

„Poprosila jsem mámu, ať mi pošle pár fotek z dovolených. Krom toho, že přišlo 174 zamlžených, s horizontem nesrovnaných fotek z lodi a uřezanými hlavami cizích lidí a následně 153 fotek z nějakého muzea a akce plné zpívajících lidí v podivných úborech, které ve mně vzbudily obavu, zdali se mámy nezmocnila nějaká sekta, přišla konečně jedna fotka, kde je máma. Letos jí bude 64, tak to jsem hodně v klidu,“ připsala Radka k fotce maminky.

Fanouškům tak došlo, že Radka se může vystavovat na sociálních sítích ještě dlouhá léta, protože je jasné, že díky dobrým genům jen tak neztloustne a nezmění se.

A nebyla by to Radka, kdyby se na další fotce neodhalila. Tentokrát se fanouškům pochlubila, jak vypadá po cvičení. Zpocená se pochlubila především svými břišáky.

Další články

Načítám