Hlavní obsah
Článek

Slovenský zpěvák Jožo Ráž (69) má problém. Na jedné z bratislavských křižovatek se měl ve voze střetnout s cyklistou a z místa poté odjet. V rozhovoru pro televizi Markíza to frontman Elánu potvrdil a odzbrojil svou reakcí. Z té jsou v šoku i jeho skalní fanoušci!

„Jel jsem třicítkou čtyřicítkou a po cestě vpravo metr ode mě cyklista. Je zelená, jedu přes křižovatku, cyklista náhle odbočí a vrazí do mého zrcátka,“ uvedl pro zmíněnou slovenskou televizi.

„Bylo mi jasné, že mu nic není. Protože spadl, ale hned se zase zvedl. Neměl jsem důvod zastavit, protože mě všude všichni rádi fotí a chtějí můj podpis nebo si něco vypít. Jsem v tom absolutně nevinně,“ hájil se zpěvák, který svou reakcí lidi dost zaskočil. I jeho nejoddanější příznivci nyní nechápavě kroutí hlavou a nemohou svému idolu přijít na jméno.

„Působí naprosto senilním dojmem. Jak to, že má ještě papíry, vždyť je úplně mimo,“ poznamenala v jedné z internetových diskuzí Marcela.

„Já vám nepomůžu, protože jsem populární, klidně si tu chcípněte,“ parafrázoval Ráže jistý Jack.

Na incident upozornil bývalý asistent poslankyně Vladimíry Marcinkové Jakub Tomiš, který ho viděl na vlastní oči. „Hned přede mnou se srazili cyklista a auto krátce poté, co naskočila zelená na semaforu. Po tomto nepříjemném nárazu spadl cyklista na zem jen kousek před mé auto. Řidič auta musel náraz cítit, ale nezastavil a pokračoval v jízdě,“ popsal pro slovenský Nový čas.

„Osobně nesnáším řidiče, kteří se vůči cyklistům chovají arogantně a ani po srážce nezastaví, aby se ubezpečili, zda jsou v pořádku. Neváhal jsem ani na vteřinu a za chvíli jsem auto dojel na červené. Zastavil jsem vedle něho, stáhl okénko, on také a… Za volantem seděl Jožo Ráž z Elánu,“ popsal muž, který se nestačil divit. Doteď nemůže uvěřit tomu, že se to opravdu stalo. A co teprve skandální reakce zpěváka!

Další články

Načítám