Hlavní obsah
Článek

Je tady nová láska ve světě šoubyznysu. Po sestře Rozálii Prachařové, která odtajnila nový vztah s hercem Karlem Jirákem, je zamilovaná také její sestra Josefína Prachařová. To, že je mezi nimi víc než kolegiální či kamarádský vztah Super.cz prozradil její přítel, herec a zpěvák Tomas Sean Pšenička.

Pár se společně objevil už v dubnu na jedné z módních přehlídek v rámci pražského Fashion Weeku. Vzhledem k tomu, že ještě na únorové premiéře filmu Sucho v Lucerně byl Tomas s jinou blonďatou kráskou, kterou představil jako svoji přítelkyni, domnívali jsme se, že jsou jen přátelé. Ostatně spolu natáčeli nový seriálový projekt Ratolesti pro Českou televizi, s nímž na začátku července přijeli na karlovarský filmový festival.

To, že jsou doopravdy pár, nám prozradil Tomas, když spolu s kamarádem Simonem Oppem představovali společný videoklip k písni Running in Deep. „Jsme s Josefínou spolu a je to krásné,“ usmíval se talentovaný zpěvák a herec, jehož můžeme znát z řady seriálů napříč všemi televizními stanicemi.

V našem videu jsme si také popovídali o natáčení klipu, jeho hudebních projektech nebo o tom, že ze svého života úplně vypustil alkohol. „Řekl jsem si, že jsem už od patnácti na konzervatoři pil zbytečně moc, nebyla to závislost, ale bylo to zbytečné,“ míní.

Další články

Načítám