Hlavní obsah
Článek

Nejvýdělečnější český youtuber a influencer Jon Mariánek žije už roky v Americe, kde tvoří kontent i se světově známým Jakem Paulem. Jon se po pěti letech vrátil do Česka, kde uspořádal setkání s fanoušky, které sice nevyšlo úplně podle představ a od některých za něj sklidil drsnou kritiku, jiní je ale hodnotili kladně.

Do Česka vzal i svou krásnou partnerku, influencerku Abby Wetherington, se kterou tvoří už roky pár, a tak se jí rozhodl svoji rodnou zem detailněji ukázat. Po návštěvě Prahy odjeli i do Hustopečí, odkud Jon pochází, a vzal ji i na pravou moravskou tancovačku, ochutnávali víno i tradiční česká jídla. Dokonce se oblékli do tradičních jihomoravských krojů.

„Chlastání na hodech by mělo být jako olympijský sport. Miluju tě, lásko, bude se ti to líbit. Věř mi,“ napsal k jednomu z příspěvků se svou partnerkou, které přezdívá „chicken“, tedy v překladu „kuře“. Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spoustu reakcí. Lidé jsou paf, jak to Abby v kroji sekne.

„K vám to úplně sedí tohle. Hrozně vám to v tom sluší,“ napsal jeden z fanoušků. „Miluju Abby v Česku,“ uvedl další. „Tak tohle by Abby slušelo na OnlyFans,“ podotkl příznivec, který zaznamenal, že má sexy brunetka účet i na této platformě, kde lidé většinou sdílí obsah pro plnoleté. V galerii se podívejte, jak to krásné Američance v kroji sluší.

Související témata:

Další články

Načítám