Hlavní obsah
Článek

Zdánlivě nenápadná záležitost, která ale v očích lidí vyvolala hotové pozdvižení. Kosmetická firma Jennifer Lopez (55) použila k propagaci fotku, na které má zpěvačka náhrdelník se jménem herce, se kterým se právě rozvádí. Snímek pak sdílela i sama JLo, než byl ze všech médií smazán.

Jennifer Lopez a Ben Affleck (52) jsou v současné době v rozvodovém řízení. Po měsících spekulací to byla právě JLo, která před pár týdny rozvodové papíry podala. Přestože podle zdrojů zahraničních médií Bena Afflecka prý stále miluje, už jí došla trpělivost s tím, že se situace mezi nimi poté, co se Ben odstěhoval ze společného sídla a později koupil nové, nikam nevyvíjela. Od té doby se zpěvačka snaží alespoň na veřejnosti vypadat „nad věcí“ a tak, že si užívá života i bez své údajně životní lásky.

Teď se ale přihodilo něco, co lidem opět vrátilo munici do debat o tom, co vlastně Jennifer cítí a jak to mezi ní a Benem doopravdy je. Zpěvaččina kosmetická firma totiž na instagramu sdílela reklamu na své výrobky a použila selfie, na které je kromě JLo jasně vidět i náhrdelník se jménem Ben, který podle magazínu People nechal v roce 2022 sám herec navrhnout své milé k narozeninám. Fotka se poté objevila i na instagramu samotné JLo, později ale byla z obou profilů smazána.

Těžko říct, jak moc zpěvačka zasahuje do toho, jaké fotky se sdílejí u ní na profilu, dalo by se ale očekávat, že perfekcionistka Jennifer si bude kontrolovat obsah toho, co se objevuje na jejích stránkách. Příspěvek byl smazán poté, co lidé pod ním začali na náhrdelník hojně upozorňovat a objevovala se u něj i srdíčka. Zdá se tak, že fanoušci páru i magazínu Daily Mail mají jasno. Podle nich chce zpěvačka svého muže zpět.

„Myslím, že se ho zoufale snaží získat zpět, není to žádná chyba,“ myslí si jeden z nich. „Je to definitivně jeden ze způsobů jejího bláznivého chování. Plánuje si každý svůj krok,“ přisazuje druhý. „Přesně, s použitím Benových dětí jako pěšáků,“ míní třetí. „Není to omyl, snaží se upoutat jeho pozornost,“ má jasno i další čtenář.

Ti dva se naposledy setkali minulý týden v jednom z hotelů v Beverly Hills, kde byly přítomné i jejich děti. Z fotek se zdálo, že spolu po cestě řeší něco důležitého a Ben Affleck začal divoce gestikulovat rukama, jako by byl naštvaný. Objevují se ovšem také informace o tom, že ti dva prý nedokáží žít ani bez sebe. Jaká je tedy skutečná pravda, na to si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Další články

Načítám