Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (55)Ben Affleck (52) jsou momentálně v rozvodovém řízení a teprve nedávno se zpěvačka poprvé veřejně vyjádřila k tomu, jak hrozný pro ni byl poslední rok. Od své bývalé velké lásky ale moc pochopení očekávat nemůže.

Tolik věřila tomu, že s Benem už je to navždy, že o své velké lásce neváhala natočit dokument s příznačným názvem Největší milostný příběh všech dob. I ten měl být ovšem nakonec paradoxně jedním z hřebíků do rakve vztahu Bennifer, tedy Bena Afflecka a Jennifer Lopez. Žádost o rozvod byla podána koncem září, spolu už ale manželé nebyli několik měsíců předtím, o čemž svědčilo i stěhování Bena ze společného sídla.

Dlouho se čekalo na to, až se jeden z nich k rozchodu vyjádří, nakonec to byla Jennifer, která odhalila své pocity. „Musíte být zdraví, musíte být sami kompletní, když chcete něco kompletnějšího. Musíte být dobří sami o sobě. Myslela jsem, že jsem se to naučila, ale ne. A pak, letos v létě, jsem si řekla: ‚Musím pryč a být sama. Chci sama sobě dokázat, že to zvládnu.‘ Je to osamělý, neznámý, děsivý pocit. Smutný, zoufalý. Ale když se hrabete v těchto pocitech a řeknete si: tyhle věci mě nezabijí, je to jako si říct, že jste schopni radosti a štěstí úplně sami,“ řekla magazínu Interview.

Herec, který si chrání své soukromí, jak jen může, na její slova nereagoval v médiích, dle magazínu Daily Mail z nich ale není příliš nadšený. Své ženě rozhodně nevyjádřil podporu, naopak se bojí, aby o jejich vztahu nemluvila ještě více. „Některé věci by si rád nechal pro sebe, zejména hlavní podrobnosti o jejich vztahu,“ řekl magazínu zdroj z jeho okolí s tím, že Ben má pocit, že nemůže uniknout tomu, aby Jennifer rozebírala jejich vztah.

Byl by prý rád, kdyby tomu tak bylo, ale ví, že s tím nemůže počítat už proto, že zpěvačka natočila alba i dokument o jejich dvou vztazích. „Nebyl upozorněn na to, že o jejich vztahu bude mluvit, ale předpokládal, že k tomu nakonec dojde. Je to součást jeho života stejně jako cokoli jiného, ​​nikdy z toho neuteče,“ dodal zdroj.

Jak to vypadá, zatímco Jennifer si veřejně vylila své srdce a nahlas řekla to, co si všichni mysleli, tedy že rozvod s Benem je pro ni životní prohrou, herec sám bude i nadále opět mlčet a svět se od něj nedozví zřejmě ani jediné slovo o tom, jestli ho konec vztahu vůbec mrzí.

4
fotky

Další články

Načítám