Hlavní obsah
Článek

Z Jennifer Lopez (55) se už 24. července stane pětapadesátiletá dáma. Za svůj věk se však nestydí a své narozeniny naopak oslavuje velkolepě, s rodinou i přáteli. Její manžel Ben Affleck (52) ale o víkendu chyběl na obou oslavách.

Narozeninovým party patřila sobota i neděle. První dýchánek JLo uspořádala v sobotu v Hamptons, oslava se tematicky nesla v duchu seriálu Bridgertonovi. Na rautu se tak sešlo mnoho lidí ve viktoriánském oblečení, nechyběla mezi nimi ani zpěvaččina maminka Guadalupe Rodriguez. Na místo mířila i dodávka plná květin, dle zdrojů zahraničních médií snad nechyběl ani kůň a bugina.

Málokdo by se asi divil tomu, že Ben Affleck, se kterým byla JLo naposledy spatřena 5. června, nedorazil na oslavu ve stylu romantického seriálu. Herec se ale neukázal ani o den později, kdy se konal další raut v New Yorku. Na večírku pod širým nebem nechyběl zpěvaččin dlouholetý manažer, obě její děti nebo sestra Lynda Lopez.

Stoly byly plné smažených kalamárů, masových kuliček s ricottou, artyčoků, salátů, špaget, humrů a grilovaných lososů. A nechyběly ani lahodné italské dezerty a oblíbený citronový likér.

Přestože zpěvačka nešetřila úsměvy a působila, že je v dobré náladě, na obou oslavách jí nejspíš chyběl manžel Ben Affleck. Ten údajně nedávno nebyl zcela nadšený tím, že zpěvačka trávila víkend s jeho dcerou, na druhou stranu prý chce, aby všechny jeho děti byly šťastné, a tak trávení času s JLo Violet nevyčítal.

Sám ale se svou stále ještě manželkou nejspíš ten svůj trávit nechce. A o víkendu ho dokonce paparazzi zvěčnili s dcerou, ale bez snubního prstenu. Je tak lásce definitivně konec, nebo že bychom se dočkali překvapení například v den Jennifeřiných narozenin?

Další články

Načítám