Hlavní obsah
Článek

Jak je to s rozvodem Jennifer Lopez (55)Bena Afflecka (52)? V poslední době se zdá, jako by si zpěvačka na svou stranu přetáhla celou hercovu rodinu, jen s ním jediným asi vztah stále skřípe.

Nejdřív se Ben Affleck odstěhoval ze společného sídla manželů do pronajatého domu, který stojí nedaleko domu jeho bývalé manželky Jennifer Garner a dětí. A pak přišla další rána, která měla být pro zpěvačku poslední kapkou. Herec si koupil vlastní sídlo. Dle zahraničních médií už jsou rozvodové papíry na stole a Ben čeká jen na vhodný okamžik. Zároveň to ale vypadá, že si je Jennifer stále blíž s dětmi Afflecka.

Jeho nejstarší dcera Violet, která ve své podobě nezapře maminku, se na veřejnosti překvapivě objevila v šatech značky Dolce & Gabbana, které na sobě měla Jennifer na rande s Benem na Valentýna v roce 2023. Přesto, že jejich styling pojala jinak, chyběl pásek a místo střevíčků obula tenisky, není pochyb o tom, že se jedná o stejný módní kousek. Takový dárek od Jennifer jistě svědčí o tom, že s Violet udržuje velmi dobrý vztah. Ostatně nedávno společně strávily i víkend.

A to není vše. Jennifer se nedávno stavila přímo u Bena doma, později ale neodcházela s ním, nýbrž s jeho synem Samuelem, kterého vzala na nákupy do Beverly Hills. Společně strávili čas ve známém obchodním domě a oba dva se pak domů vraceli s balíčky.

Je tak otázkou, co se vlastně děje za zavřenými dveřmi a jak to spolu Jen a Ben v současné době mají. Někteří lidé mají pocit, že trávení času s dětmi herce má pro Jeniffer jasný účel. „JLo dbá na to, aby její fotky byly publikovány denně. Spousta fotek. Nyní využívá Benovy děti, aby se u něj pokusila získat body. Myslím, že je to hanebné, ale mají dobré rodiče a já věřím jejich rozhodnutím. JLo se stále ukazuje s Benovými dětmi. S vlastní dcerou jen zřídka a se synem nikdy,“ míní jeden ze čtenářů Daily Mailu a spousta dalších situaci komentuje podobně. Tak uvidíme, jak nakonec celá situace dopadne a jestli Ben nakonec skutečně podá rozvodové papíry, nebo s Jen, jejími dvojčaty a jeho třemi dětmi budou opět šťastnou rodinou.

Další články

Načítám