Hlavní obsah
Článek

Se svou půvabnou dcerou Sofií Jitka Schneiderová (51) čas od času vyrazí do společnosti. Společně už také stály na jednom jevišti. Zbytkem rodiny se však herečka chlubí málokdy, tentokrát udělala výjimku.

Herečka vyrazila na rodnou Moravu, kde měli velkou rodinnou oslavu. Její tatínek slavil 80. narozeniny. Střípky z večírku následně Jitka Schneiderová hrdě ukázala a sdílela dojemnou fotku se svým otcem.

Fotografii s tatínkem v objetí doplnila i dojemným textem. „Náš děda Jirka oslavil 80! Byl šťastný a my s ním! Pořád má hlas jak zvon a jiskru v oku. A pevnou milující náruč. Tati náš drahý, přejeme ti jen pevné zdraví, radost a pohodu. A taky, ať berou a pořád máš chuť na ryby jezdit. Milujeme tě, moc!“ dodala herečka.

Na moravské oslavě, která probíhala, jak jinak, než ve sklípku, vedle vína nechyběly jednohubky, kremrole a věnečky. Herečka sdílela nejen krásný snímek se svým tatínkem, ale také fotku maminky a dcery Sofie, která také koketuje s kariérou herečky. „V hraní bude asi pokračovat dál, když jí něco sedne a bude obsazená. Ale pořád to má jako hobby,“ svěřila se Super.cz nedávno Jitka.

Další články

Načítám