Hlavní obsah
Článek

Jedna fotka z minulosti a je oheň na střeše. Jitku Boho (32) ani v nejmenším nenapadlo, co způsobí sdílením svých fotek v plavkách. Modelka a zpěvačka vytáhla hned dva snímky své postavy na porovnání, po přidání svého komentáře se však se zlou potázala.

Ze svého archivu vytáhla Jitka dva exempláře, jeden z roku 2021 a druhý z roku 2009. Tehdy byla před soutěží miss, a ke snímku připsala, že nebyla žádné tintítko a musela pak trochu na sobě zamakat. To se ale okamžitě otočilo proti ní. „Žádné tintítko? Pak nemá mít dnešní mládež poruchy přijmu potravy,“ napsala jí jedna z komentujících. „Žádné tintítko… Na fotce „před“ jste krásná a dle mého názoru naprosto zdravě štíhlá. Opravdu prosím berte v potaz, že vás může sledovat spousta mladých holek, které si pak budou myslet, že když budou vypadat tak jako vy „před“, tak je něco špatně a měly by hubnout,“ stálo v další zprávě, kterou Jitka dostala.

Komentářů ke snímku z minulosti, kdy měla Jitka jinou postavu než dnes, dostala nespočet. Podle některých modelka špatně zvolila slova a postavu by tolik řešit neměla. „Ráda vás sleduji, ale někdy ty kila furt jak zmiňujete mi vadí. Už to je někdy jako moc. Vždy radši dejte fotku, ale bez komentáře. Můj názor,“ stálo v další ze zpráv. „Tak tenhle komentář se bohužel nepovedl,“ přečetla si Jitka Boho, která se po sprše negativních reakci rozhodla zareagovat.

„Upravuji, protože se tu rozběhla taková diskuse k popisku a myslím, že to bylo z mé strany asi špatně formulované a následně špatně pochopené. Rozhodně jsem tím nemyslela, že postava na druhé fotce je špatně. Prosím, nechytejte mě za každé slovo, to už by dneska opravdu člověk nesměl nic říct (ach ta hyperkorektnost),“ doplnila Boho, která je po dvou porodech jako laňka. Dnes dbá nejen na stravu, ale také pravidelně cvičí a udržuje si štíhlou postavu.

„Já sama se snažím (a ti, kdo mě sledují, vědí) na své postavě pracovat, někdy to jde lépe, někdy hůř, ale dělám to pro sebe a pro své zdraví. Každý ať si je takový, jaký chce být, když je spokojený. Tohle neměl být příspěvek o postavě, spíš celkově o rozdílu, jak ten čas letí, jaký byl styl,“ doplnila Boho své vyjádření k fotkám v plavkách a dodala, že by rozhodně dnes uvítala plnější dekolt, kterým se před lety mohla chlubit.

„Třeba já bych hned brala ta prsa z druhé fotky, ta jsou po dvou dětech nenávratně pryč, ale zase to za to stálo a stojí. Zkuste to brát s nadhledem, vždy budu zastánce zdravého životního stylu, ale jestli má někdo 50, nebo 80 kg, to je každého věc,“ dodala modelka.

Související témata:

Další články

Načítám