Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a vítězka České Miss 2010 Jitka Boho po čase sdílela, jak vypadá její figura v bikinách. Dvojnásobná maminka se ovšem necvakla nikde u bazénu, ale doma před zrcadlem.

I když se může na první pohled zdát, že má Jitka doslova dokonalou postavu, tak bývalá modelka ujistila fanoušky, že dokonalost je jen iluze.

„Moje tělo mi dalo 2 děti (zatím) a je tu pro mě už skoro 33 let. Děkuji mu a miluji ho se vším všudy. To ale neznamená, že si zítra zase nedopřeju 100 výpadů,“ napsala Jitka s úsměvem k fotografiím, na kterých ukázala i své „špíčky“.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty komentářů. „No vy se ale musíte hodně snažit, aby tam ty špíčky byly vůbec vidět,“ podotkla sledující. „Naopak, to jde samo. A příště je na řadě trojitý podbradek,“ odpověděla bývalá modelka. „Jitko, jste krásná žena a je super, že se ukážete taková, jaká jste. Po dvou dětech bomba,“ pochválila zpěvačku fanynka.

Jitka Boho se cvičení věnuje skutečně pravidelně. I jako vytížená maminka dvou dětí si čas pro sebe udělá. „Je potřeba posilovat. Je to pravidlo, že musím udělat sto leh-sedů a dřepů. Jsem typ, kterému nevadí cvičit večer, a jdu si pak v pohodě lehnout,“ prozradila Jitka Boho nedávno Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám