Hlavní obsah
Článek

Jako každý rok touto dobou v průběhu pěti let jsme se s herečkou Terezou Kostkovou (48) potkali na tiskové konferenci k nové sezoně letní scény jejího domovského Divadla Kalich. Neprobírali jsme ale zdaleka jen herectví; už proto, že premiéru nechystá a s kolegy si pod Žižkovskou věží zahraje ve starších kouscích.

Probrali jsme například i Terezin účes, který je trochu jiný. Nechala se výrazně ostříhat mezi dvěma řadami seriálu Jedna rodina. „Už to mám odrostlé, od té doby, co jsem se nechala ostříhat, tak to hrozně rychle roste. A před dvěma měsíci jsem si nechala vlasy trochu prosvětlit. Zase to na prázdniny trochu střihnu,“ objasnila.

Pokud jde o zmíněné prázdniny, bude je mít letos Tereza trošku volnější, aspoň na své poměry. Jako každý rok bude mít volno z rádia, kdy se její pořad nevysílá, plánuje i zahraniční dovolenou, i když ne svým milovaným vlakem, který si užila na jarním výletě do Toskánska. „Odřídím to autem a hodně budeme i v klidu doma,“ upřesnila.

„Jednu rodinu točíme do července, v srpnu mám od natáčení volno. Film točit nebudu, něco se možná rýsuje na příští rok. Ale na konci srpna už budeme natáčet upoutávku na StarDance,“ vyčíslila své plány, z nichž vyplynulo, že se diváci StarDance nemusejí obávat, že by v rámci velkých změn v pořadu přišli o oblíbenou moderátorskou dvojici – Terezu a Marka Ebena. „Od podzimu už je to dohodnuté a už máme podepsané smlouvy na tuto řadu,“ ujistila nás Kostková.

Další články

Načítám