Hlavní obsah
Článek

Málokdo dělal se svou drahou polovičkou takové tajnosti jako právě Jiří Mádl (37). Na premiéře svého nového Vlny, kterou směřoval na filmový festival v Karlových Varech, se ale herec a režisér rozhodl jít s pravdou (a sličnou partnerkou) ven.

Začátkem loňského roku Super.cz informoval, že se herec a režisér stal poprvé otcem, o matce svého syna ale nemluvil.

Jeho poslední veřejně známou partnerkou byla úspěšná kostýmní výtvarnice a designérka Andrijana Trpković, rodinu ale Mádl nakonec založil s jinou ženou. Jeho srdce zahořelo pro fotografku Kateřinu, která je maminkou jeho syna Františka. „Roli otce si užívám a myslím si, že si ji užívá i malý Fanoušek. Tedy roli syna, samozřejmě,“ prozradil nám loni s úsměvem a slovy, že léto bude patřit právě synkovi.

A zatímco o něm se herec čas od času rozpovídá, přece jen je to pyšný tatínek, o partnerce vždy mlčel anebo alespoň mlžil.

Tentokrát už se rozhodl ji dále netajit a neschovávat před zraky fanoušků a vyrazil spolu s ní na premiéru svého nového filmu. A oběma jim to náramně slušelo. Už chápeme, že si Jiří svou novou lásku chtěl nechat jenom pro sebe a chránil její soukromí.

Na druhou stranu leckteří jeho příznivci nechápou, že se s pohlednou brunetkou ve společnosti neukázal dřív, protože mu rodinné a partnerské štěstí ze srdce přejí.

Další články

Načítám