Hlavní obsah
Článek

Dcera Heidi Klum (51) Leni už nějaký ten pátek brázdí vody modelingu, a i když nedorostla do výšky své matky, sklízí v této oblasti velké úspěchy. Důvodem může být i její perfektní tělo, které teď naplno ukázala na dovolené.

Celá rodina, tedy Heidi, její manžel, dcera Leni a její přítel, odcestovali na dovolenou na Sardinii, kde si naplno užívají slunečních paprsků. A Leni také lásku se svým milým Arisem Rachevskym, synem agenta slavných z Los Angeles, se kterým má podle Daily Mailu dvacetiletá modelka románek už tři roky. Ani za tři roky se ale jeden druhému neomrzel a v moři i na pláži se spolu dobře bavili a prožili romantické chvilky.

A protože Leni na dovolené obléká jen úsporné bikiny, přišlo u lidí na přetřes její tělo. Není známo, že by dcera Heidi a Flavia Briatore ve svém mladém věku podstoupila jakoukoliv plastickou operaci, lidem ale výbava hrudníku nedá spát.

„Jestli jsou skutečná, jsou velkolepá,“ píše například jeden čtenář. „Nemohu říct, jestli jsou skutečná, nebo ne, ale každopádně vypadají na jejím malém těle absurdně,“ přemítá jiný. „Falešná. Já je mám také, takže bych to měla vědět,“ má jasno jiná čtenářka.

Ať tak či tak, Leni se za své tvary rozhodně nemusí stydět. Horší je to už s plavkami, které mnohým připadají přímo odpudivé. Naštěstí jich má ale modelka s sebou jistě celý arzenál, takže pokud se nelíbily jedny, snad udělaly radost alespoň ty druhé.

Další články

Načítám