Hlavní obsah
Článek

Kdo tvrdí, že ho nezná, zřejmě si nikdy nepustil seriál v žádné televizi. Tomas Sean Pšenička totiž prochází projekty všech tří největších televizních stanic už od doby svého dospívání. Teď se k tomu opět věnuje víc svým hudebním projektům.

„Ty věci jdou ve vlnách a nemám svého favorita mezi těmito dvěma profesemi. Jsem strašně vděčný, že můžu nějakým způsobem dělat obě dvě. Kdyby to bylo jedno bez druhého, cítil bych, že mi něco chybí,“ svěřil se.

„Měl jsem teď strašně moc herecké práce a bude to i nadále. Ještě tak rok a půl vím, že mám co dělat. To ve dvaceti každý nemá a jsem za to moc rád. Ale našel jsem nějaké skulinky i na hudbu, která mi chyběla, v září pojedeme i tour,“ dodal Tom, který představil nový singl a na podzim bude křtít desku Madness.

A v kolika vlastně začínal? „Bylo mi třináct. Právě od třinácti do šestnácti jsem dělal dost aktivně hudbu, pak jsem měl pauzu, kdy jsem vydal třeba je jeden song ročně. A točit jsem začal ve druháku na konzervatoři a rozjelo se to neskutečně. Další projekt, který se mi potvrdil, bude můj dvacátý. Něco tedy byly jen epizodní role v kriminálkách, ale stejně je to nepředstavitelné,“ říká s pokorou mladý herec a zpěvák.

Další články

Načítám