Hlavní obsah
Článek

Holčičky jim pomalu rostou, takže si mohou dovolit společně častěji vyrazit do společnosti. Pohublý Saša Rašilov (52) s manželkou Lídou si prý užívají takové druhé líbánky. „Tohle už je několikátá příležitost za sebou v poslední době, ale už končíme, protože začíná sezona,“ prozradili na večeři se specialitami z mořských plodů.

I když měl Saša léto pracovní a prázdniny si s dcerami na Kanárských ostrovech užila Lída, herec vypadá výborně. To, jak zhubl díky natáčení seriálu Taneční, který teď poběží v televizi, si stále drží. „Já měl hodně práce, žena byla na dovolené a doma se přestalo objevovat jídlo,“ žertoval. „Ne, samozřejmě vím, jak se o sebe postarat,“ dodal.

Věnuji se různým sportovním aktivitám, díky tomu, že mám víc času pro sebe. Nebo spíš víc sebevědomí si ho udělat. Baví mě to víc, než když jsem se jako mladý pořád za něčím štval. Jezdím na kole, vesluji,“ vysvětloval.

Teď už pár opět čeká práce. Sašu na natáčení mj. seriálu Ulice, kam nově nastoupil. „Připravují se i další projekty, takže práce bude dost až do Vánoc,“ prozradil. Lídu můžeme vídat spíš v divadle. „Držím si jen tohle, protože když je Saša takhle exponovaný, nechceme, aby holky byly odkázané jenom na chůvy,“ uzavřela.

Další články

Načítám