Hlavní obsah
Článek

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Svoje o tom ví i Andrej Babiš (70), který ještě o víkendu oddával a v neděli večer už ležel s nemocí. Co se mu přihodilo?

„Zdravím vás, v neděli jsem zjistil, že mám covid. Řádí to teď všude ty virózy. Dávejte na sebe pozor. Snad se z toho dostanu do Živitelky,“ věří expremiér, který své fanoušky pozdravil z postele.

Lidé v následných diskuzích na sociálních sítích toho hbitě využili k tomu, aby politikovi řekli, co si myslí o očkování.

„Očkovaný a stejnak jste to chytil, injekce úplně zbytečná,“ vzkázal mu znalý Stanislav. „Nemáš se očkovat,“ přisadil si Maty. „No vidíte! Já očkovaný nejsem a covid jsem neměl x let,“ pochlubil se Filip.

„Nestrašte s covidem. To je jen nachlazení nebo chřipečka. Nedělal bych z toho vědu,“ poradil Babišovi Lukáš. „To, že vy jste měl jenom chřipečku, neznamená, že to tak mají všichni. Trapný a zbytečný komentář,“ vpálila mu Jitka.

„Boží mlýny, Babiši, boží mlýny,“ dovolil si napsat Marek a se zlou se potázal. Fanoušci expremiéra mu pak dali najevo, že takhle s jejich idolem mluvit nebude.

Další články

Načítám